Over Ons

Continuïteit van het onderwijsproces bij de basisscholen van deelnemende besturen is onze missie. De klas, daar staan en gaan we voor!! Voordeklas.nl heeft als primair doel de bij Stichting RTC Transvita aangesloten besturen te ondersteunen bij de werving van bekwame leerkrachten (voor vast en tijdelijk werk) en onderwijsondersteunend personeel. We zijn voortdurend op zoek naar basisschool-leerkrachten voor vaste onderwijsbanen en tijdelijk invalwerk. We bieden gekwalificeerde leerkrachten een werkaanbod waardoor ze letterlijk ‘voor de klas’ komen te staan.

Voordeklas.nl is de vacaturebank van Stichting RTC Transvita. Transvita is een Regionaal Transfer Centrum. Een samenwerking van meer dan 30 schoolbesturen in de regio Midden Nederland. Hieronder ressorteren ruim 300 scholen met zeer verschillende denominaties en onderwijsvormen. Juist die diversiteit en samenwerking maakt Transvita bijzonder. Ons werkgebied is de regio Midden Nederland en strekt zich uit van Leusden (oost) tot Gouda (west) en Huizen (noord) tot Leerdam (zuid). Zie voor een overzicht van aangesloten besturen en scholen.

Ben je onderwijs-bevoegd voor het basisonderwijs en kun je beschikken over een geldige VOG? Dan kun je via ons aan de slag! Vind je op onze school geen passende vacature voor vast werk of wil je je eerst beter oriënteren? Er is altijd vervanging nodig waardoor de kans op werk en inkomen groot is. Goede invallers stromen vaak door naar een vaste baan die bij hen past. Dat is het leuke van het werken voor RTC Transvita. Je leert verschillende scholen en onderwijsconcepten kennen en krijgt met voorrang de kans om door te stromen naar vaste formatie. Is je interesse gewekt? Kijk dan eens verder naar onze Invalpool of Talentenpool.

Contact
Weverstede 51c
3431 JS Nieuwegein

Telefoon: 030-2373010
Email: info@transvita.nl
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig