Onze spelregels

- Voordeklas.nl is een goed beveiligde omgeving en wordt gehost door Otys. Een toonaangevende leverancier van Recruitment software. Zij borgen een goede beveiliging van uw persoonsgegevens.

- Het is niet toegestaan informatie die u kan vinden op Voordeklas.nl, openbaar te maken of te verveelvoudigen of voor andere doeleinden te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Voordeklas.nl

- Wanneer u via Voordeklas.nl solliciteert op een vacature bij één van de aangesloten scholen, dan verloopt de opvolging van uw sollicitatie via de vacaturehouder. Voordeklas.nl publiceert vacatures van aangesloten scholen, maar heeft verder geen rol in het selectieproces. Voordeklas.nl is niet verantwoordelijk/aansprakelijk voor het handelen van scholen/besturen die vacaturehouder zijn. 

- Schrijft u zich in voor de (PIO)invalpool of de Talentenpool, dan wordt uw inschrijvingsdossier ontvangen door Transvita. Door u in te schrijven geeft u Transvita toestemming uw dossier aan één van de deelnemende scholen of besturen te verstrekken. Dit kan betreffen: NAW-gegevens, uw CV, diploma's en bijvoorbeeld een motivatiebrief.

- U kunt als werkzoekende uw profiel achterlaten bij Voordeklas.nl. Dit is een faciliteit voor de werkzoekende. Hierdoor kunnen we in de toekomst matches maken en u attenderen op passende vacatures. Ook vergemakkelijkt het uw sollicitatie in de toekomst. U dient uw profiel zelf up-to-date te houden. U kunt uw profiel wijzigen door het invoeren van het e-mailadres en zelf gekozen wachtwoord. Ook kunt u uw profiel zelf verwijderen wanneer u dat wenst. Uw sollicitatie dossier wordt door de bij ons aangesloten scholen vertrouwelijk behandeld. Het is hen niet toegestaan gegevens te verstrekken aan derden.   

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig